Saris bones 2 bike voor 2 fietsen universeel  winparts

Saris bones 2 bike voor 2 fietsen universeel

De Saris Bones-2 fietsendrager, ook geschikt voor sedan modellen. Past op een Sedan autoGeschikt voor 2 fietsenGeschikt voor 1 e-bike  Made in the USA100% recyclebare materialen.Rubberen voet ter voorkoming van krassen op de lak.Geïntegreerde banden die de fiets stevig op zin plaats houdenBoogvormige ontwerp, fietsen op verschillende hoogte t.o.v. elkaar vastgehouden.TuV gecertificeerd.Eigen gewicht slechts 4kg. # Optioneel koop de handige "meebestellen tip" hulpstuk damesfiets  # artikel 0107599 Je koopt veel meer dan en mooie fietsendrager. Het is een fietsendrager waarbij style en functionaliteit samen komen. De rubberen voetjes beschermen de auto en de gecoate bandjes beschermen de fiets. Deze fietsendrager is bedoeld voor gebruik op een auto zonder trekhaak of wanneer de trekhaak al in gebruik is. Keurmerk: TUV Versie: luxe model Kleur: Zwart Eigen gewicht: 4 kg Aantal fietsen: 2 Max gewicht: 32 kg Fietstype: Elektrische Fietsen en Normale Fietsen Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 149.00

Bekijken in de winkel »


Saris bones 2 bike voor 2 fietsen universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.