Scratch x 2.0 g10307 universeel  winparts

Scratch x 2.0 g10307 universeel

Veilig voor gebruik op blanke lak Snel krasjes en andere lichte beschadigingen in de lak verwijderen Meguiars introduceert dé formule om snel krassen te verwijderen.  Zorg dat u ScratchX 2.0 altijd bij de hand hebt voor een snelle verwijdering van lakproblemen wanneer deze zich voordoen. De formule met unieke diminishing abrasive™ technology is veiliger dan de meeste formules. Ook 'bedekt' het geen krassen zoals de meeste traditionele producten doen, ScratchX 2.0 zorgt ervoor dat als krassen weg zijn, ze weg blijven!  Deze nieuwe formule kan handmatig aangebracht worden of met een Dual Action Machine. Verschil tussen Scratch X 2.0 en Paint Cleaner: ScratchX 2.0 is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van plaatselijke lichte krasjes. Deep Crystal Paint Cleaner verwijdert ook lichte swirls en krasjes maar is vooral bedoeld voor het grondig reinigen van de lak en het verwijderen van vervaging en oxidatie. Voor wat zwaardere swirls over de gehele auto adviseren we altijd Ultimate Compound zodat u verzekerd bent van een glanzend resultaat. ScratchX is daarnaast weer perfect om lokale krasjes snel te verwijderen. Soort: crème Inhoud: 207 ml Toepassing: Krasverwijderaar Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 17.31

Bekijken in de winkel »


Scratch x 2.0 g10307 universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.