Sneeuwkettingen rud grip v 0160 universeel  winparts

Sneeuwkettingen rud grip v 0160 universeel

Handmatige spanner 16mm schakelIdeaal voor auto's met beperkte ruimte tussen de wielkast en de bandEenvoudige montage Voor auto's met en zonder ABS en ESP Makkelijk te verwijderen TUV en O-norm gekeurdSet van 2 sneeuwkettingen De RUD Grip V heeft een vrije ruimte van 16 mm achter de band nodig. Ideaal voor de moderne auto's met grote velgen en de zwaardere voertuigen! Eenvoudige kabelmontage en geschikt voor zowel voor- als achterwielaandrijving. De RUD Grip V voldoet aan de TUV, GS en O-norm V5117 certificering. Bandenmaten: 15" 285/70 16" 265/75 17" 255/75, 265/70 Schakel dikte: 16 mm Gekeurd: TÜV, O-norm, GS Materiaal: Metaal Autotype: bestelwagens, SUV, 4x4 en campers Spanner: Handmatig Aantal: 2 stuks Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 234.14

Bekijken in de winkel »


Sneeuwkettingen rud grip v 0160 universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.