Sonax 223.300 profiline polymer netshield universeel  winparts

Sonax 223.300 profiline polymer netshield universeel

Sonax Profiline Polymer Netshield is een Harde Sealant op basis van Hybrid Polymer Technology. Beschermt tot wel 6 maandenToe te passen op alle soorten lakMinimale 'curing' tijd (in laten trekken)Geeft zeer diepe glans en pareleffect De Sonax Polymer Netshield kan eenvoudig op alle gelakte oppervlakken toegepast worden. Deze sealant in spuitbus geeft een zeer harde beschermende laag die voorkomt dat stof, vuil en insectenresten aan de lak van de auto kunnen hechten. Hierdoor wordt het onderhouden van de auto dus veel makkelijker. Naast de harde laag voedt de sealant de lak ook, waardoor de lak een zeer hoge glans krijgt. Toepassing: Wax vloeibaar Inhoud: 340 ml Soort: Spray Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 18.15

Bekijken in de winkel »


Sonax 223.300 profiline polymer netshield universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.