Sonax extreme wash & dry 1l (215.300) universeel  winparts

Sonax extreme wash & dry 1l (215.300) universeel

Autowassen was nog nooit zo gemakkelijk als nu. SONAX Xtreme Shampoo Wash & Dry levert niet alleen een brandschone auto op, het bespaart ook veel tijd want zemen hoeft niet meer. Twee doppen in een emmer warm water verwijdert zelfs het hardnekkigste vuil en is voldoende om de auto met water schoon te spoelen. Afzemen is niet meer nodig als de auto daarna afgespoeld wordt met een emmer koud water waarin één dop shampoo is opgelost. De auto droogt vanzelf zonder vlekken of strepen achter te laten. Inhoud: 1000 ml Toepassing: Shampoo Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 9.00

Bekijken in de winkel »


Sonax extreme wash & dry 1l (215.300) universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.