Sparco zitverhoger f100 zwart/blauw 15 tot 36 kg, 4 t/m 12 jaar (e1) universeel  winparts

Sparco zitverhoger f100 zwart/blauw 15 tot 36 kg, 4 t/m 12 jaar (e1) universeel

Een autostoelverhoger is geschikt voor kinderen vanaf 15 kg. De stoelverhogers voor in de auto hoeft niet aan de autostoel te worden bevestigd. Uw kind zit veilig vast met de driepunt autogordel. Doordat uw kind met dit zitje hoger zit, snijdt gordel niet in de nek maar zit keurig over de schouder. Ook de heupgordel zit over de heupen en niet over de buik. Een zitverhoger wordt geadviseerd zolang de gordel zonder de verhoger in de hals ligt in plaats van over de schouder. Kinderzitverhoger groep 2/3. Geschikt voor kinderen van 15/36kg. Grijs/zwart. Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 33.20

Bekijken in de winkel »


Sparco zitverhoger f100 zwart/blauw 15 tot 36 kg, 4 t/m 12 jaar (e1) universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.