Spinder xplorer fietsendrager s11008 universeel  winparts

Spinder xplorer fietsendrager s11008 universeel

Spinder Xplorer fietsendrager Zeer geschikt voor kostbare fietsen,  door de zadelpen/buis bevestiging voorkomt u belasting en eventuele beschadigingen aan uw ( carbon ) frame.  3 jaar garantiedraagvermogen tot 60 kgZadelpen bevestiginggeschikt voor grote bandenmaten TüV en europeesche type goedkeur verleend door RDWStabiel ook met e-bikesOpklapbaarOptioneel  opberghoesMultifunctionele stekker (7/13-polig)Anti-diefstal beveiliging / Afsluitbaar met slotInclusief mistachterlicht en achteruitrijlichtAfgemonteerd en direct te gebruiken De Spinder fietsendrager Xplorer is een fietsendrager voor iedereen die naast een veilige ook een hele mooie fietsendrager zoekt.  De Spinder Xplorer is makkelijk op te bergen door het handig inklapsysteem. Geschikt voor nagenoeg alle trekhaken, fietsen (incl. e-bikes) en bandenmaten. Zeer eenvoudige en snelle montage door de gepatenteerde snelkoppeling. Uw fietsen staan in brede, stabiele aluminium wielgoten. Door de zadelpen (buis) bevestiging  is er geen belasting op bijvoorbeeld een carbon frame van de fiets.  Er is ook een een kantelbare versie te koop, de Spinder Xplorer+. Deze Xplorer+ is 2 kg zwaarder dan de niet kantelbare Xplorer. Fietstype: Elektrische Fiets, Stadsfiets, Kinderfiets, Racefiets, Mountainbikes Garantie: 3 jaar Bevestiging fiets: Zadelpen en buis Materiaal: Aluminium, Staal Aantal fietsen: 2 Max gewicht: 60 kg Inklapbaar: Ja gewicht: 16 kg Mistlicht: Ja, mistachterlicht Kantelbaar: Nee Afmetingen (LxBxH): 50x21x61 ( ingeklapt) Montage op trekhaak: Hefboom Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Prijs 399.00

Bekijken in de winkel »


Spinder xplorer fietsendrager s11008 universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.