Sportstoel 'tn' - zwart - dubbelzijdig verstelbare rugleuning - incl. sledes universeel  winparts

Sportstoel 'tn' - zwart - dubbelzijdig verstelbare rugleuning - incl. sledes universeel

Deze sportstoel is zeer comfortabel. De vulling bestaat uit zacht schuim en vormt zich naar het lichaam. Door de draaiknoppen en hendels is deze sportstoel volledig verstelbaar. De stoel heeft een stevig stalen frame wat ook wordt gebruikt in de racesport. De zilveren harnasgaten geven sportief uiterlijk en zijn geschikt voor 3- of 4-punts sportgordels. De autostoel is van zeer duurzaam materiaal gemaakt. Het hoogwaardige materiaal is slijtvast. Specificaties: - Stalen frame - Injection foam - Zilveren gordeldoorvoeren - Quick-Adjuster verstelmechanisme - Inclusief universele sledes Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 160.55

Bekijken in de winkel »


Sportstoel 'tn' - zwart - dubbelzijdig verstelbare rugleuning - incl. sledes universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.