Standaard u-bolt set universeel  winparts

Standaard u-bolt set universeel

Standaard bevestiging set voor G3 dakkoffers set van 4easy fixcitycrash getestopening voor spanbandenmaximale breedte 66 mmPen lengte 55mm De standaard U-bolt set wordt meegeleverd bij een G3 dakkoffer. Tevens kunt u deze zet naar eigen inzicht monteren icm een ander merk. De Set past op dragers die een maximale breedte hebben van 66 mm. De lengte van draadeinden zijn 55 mm. Voor Wingbars (ovaal) en dragers breder dan 66 mm kunt adviseren wij de Rapid (wingbar) fixing kit # 0360815 Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 11.95

Bekijken in de winkel »


Standaard u-bolt set universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.