Stoelhoes dubbel practical zwart skai universeel  winparts

Stoelhoes dubbel practical zwart skai universeel

Hoes voor extra verbreed dubbele passagiersstoel. Praktische, moderne hoes voor bestelauto's, gemaakt van stevig skai leer. Dankzij de nieuwe constructie past de stoelhoes perfect in de meeste bestelauto's. Doordat de stoelhoes gemaakt is van zeer duurzaam skai leer, is de stoelhoes niet alleen solide, maar ook zeer gemakkelijk schoon te maken met een natte doek.De stoelhoes wordt geleverd in een zeer praktische en elegante zwarte kleur. De stoelhoes is niet alleen goed en praktisch, maar het is ook zeer elastisch. Met deze stoelhoes ziet uw bekleding eruit alsof het voorzien is van lederen bekleding en geeft het een frisse uitstraling aan uw interieur. Rugbreedte: 102-106 cm Kleur: Zwart Toepassing: 2 zits Materiaal: Skai Aantal: 1 Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 52.95

Bekijken in de winkel »


Stoelhoes dubbel practical zwart skai universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.