Thule connector kit citroen c1 (pm_, pn_)  winparts

Thule connector kit citroen c1 (pm_, pn_)

De Thule Connector Kit is speciaal ontwikkeld voor auto's zonder trekhaakgoedkeur. Deze Connector Kit bestaat uit een speciaal ontwikkelde balk welke onder de auto gemonteerd wordt en wordt geleverd inclusief kabelset. De Thule Connector kit biedt dezelfde voordelen en mogelijkheden als een fietsdrager op een normale trekhaak. De Thule Connector Kit is te gebruiken met de door Thule ontwikkelde fietsendragers de Thule Euroclick G2 en de Thule Euroclick Ride (productnummers bij Winparts 0306100 en 0306101) Tevens is er voor deze Connector Kit een uitbreidings mogelijkheid met een Rear Mount Connector, demontabele non-towing kogelkop voor andere fiesendragers van Thule en enkele ovirige merken. aanhanginrichting: voor voertuigen zonder trekhaak mogelijkheid montagetijd (uren):

Bezorgtijd: Levertijd: 1 week

Prijs 466.53

Bekijken in de winkel »


Thule connector kit citroen c1 (pm_, pn_) koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.