Twinny load e-carrier fietsendrager universeel  winparts

Twinny load e-carrier fietsendrager universeel

De Twinny Load e-Carrier De Twinny Load e-Carrier is een stevige fietsendrager die geschikt is voor het dragen van 2 fietsen. Het maximale draaggewicht van de e-Carrier is 60 kg. Dit betekent dat de drager geschikt is voor elektrische fietsen. Daarnaast is deze drager uiteraard ook geschikt voor stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes. Naast een achterlicht, beschikt de drager ook over een achteruitrijlicht en mistlicht.  Van plan om enkel stadsfietsen te vervoeren of maar 1 elektrische fiets? Dan kunt u ook kiezen voor een voordeliger alternatief, de Twinny Load e-Base (artikel: 0533930) . Deze  heeft een draaggewicht van 50 kg. Dit betekent dat de e-Base niet geschikt is voor het dragen van twee volledige elektrische fietsen. 13-polige aansluiting! De Twinny Load e-Carrier beschikt over een 13-polige aansluiting. Is uw auto voorzien van een 7-polige aansluiting? Dan dient u een verloopstekker* van 7 naar 13-polig aan te schaffen. Let op, deze wordt niet standaard meegeleverd. *Mee bestel tip: 7 naar 13-polige adapter (artikel: 0106351). Kantelbaar! De Twinny Load e-Carrier is kantelbaar. Door deze handbediende kantelfunctie is de kofferbak altijd toegankelijk, ook wanneer de fietsen al op de drager zijn gemonteerd. Gemakkelijk te monteren! De e-Carrier fietsendrager is een stabiele drager die direct kan worden vastgezet op de trekhaak. Door middel van een swingkoppeling of draaiknop kunt u de drager op de trekhaak draaien. Met het slot kan de drager aan de trekhaak worden vergrendeld. Voor het gemakkelijk op en af rijden van de fietsen kunt u een oprijgoot* bij bestellen. Met de oprijgoot hoeft u uw fietsen niet meer op te tillen. *Mee bestel tip: Twinny Load oprijgoot (artikel: 0360765). Waarom de Twinny Load e-Carrier? Slot op fietsframeklemVoor gemonteerd, direct te gebruikenGeschikt voor elektrische fietsenRDW goedgekeurd E4-26RDiefstalbeveiliging fietsendragerVerstelbare wielhoudersMistlicht & Achteruitrijlicht Kantelfunctie Inklapbaar: Ja Afmetingen (ingeklapt): 88 x 30 x 29 cm Oprijgoot: Nee Eigen gewicht: 16 kg Aantal fietsen: 2 Afmetingen: 88 x 62 x 29 cm Max gewicht: 60 kg Materiaal: Aluminium Fietstype: Eletrische fiets, stadsfiets, kinderfiets, racefiets, mountainbike Bevestiging fiets: Frame Achteruitrijlicht: Ja Garantie: 2 jaar Geschikt voor framematen: ALLE Kantelfunctie: Handbediening LxBxH(cm): 88x62x29 Kantelbaar: Ja Kantelbaar: Ja Opbergtas: Nee Afsluitbaar: ja met slot Mistlicht: Ja, mistachterlicht Max breedte fietsband: 5,5 cm Stekkeraansluiting: 13-polig Afstand tussen fietsen: 23 cm Montage op trekhaak: draaiknop Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1-4 weken

Prijs 229.95

Bekijken in de winkel »


Twinny load e-carrier fietsendrager universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.