Twinny load e-wing fietsendrager universeel  winparts

Twinny load e-wing fietsendrager universeel

De Twinny Load e-Wing De Twinny Load e-Wing is een kantelbare en opklapbare fietsendrager die geschikt is voor het dragen van 2 fietsen. Het maximale draaggewicht dat de e-Wing kan dragen is 58 kg en is hierdoor ook geschikt voor elektrische fietsen. Naast de elektrische fiets is deze fietsendrager uiteraard ook geschikt voor stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes. 13-polige aansluiting! De Twinny Load E-base beschikt over een 13-polige aansluiting. Beschikt uw auto over een 7-polige aansluiting? Dan kunt u de Adapter 7-polig mee bestellen (artikel 0106351). Kantelbaar en opklapbaar! De Twinny Load e-Wing is zowel opklapbaar als kantelbaar. De fietsendrager kan gemakkelijk gekanteld worden door middel van de voetbediening. Hierdoor is de kofferbak altijd bereikbaar, zelf wanneer de fietsen al op de drager zijn gemonteerd. De opklapfunctie zorgt er voor dat de fietsendrager na gebruik gemakkelijk op te bergen is. Daarnaast kan de drager, wanneer deze is ingeklapt ook in de kofferbak worden vervoerd. Gemakkelijk te monteren! De e-Wing is gemakkelijk te monteren. Door het Click & Go snelkoppeling systeem is de fietsendrager gemakkelijk op de trekhaak van de auto te monteren. Zet de drager op de trekhaak, haal de hefboom over en de fietsendrager zit op de trekhaak gemonteerd. Waarom de Twinny Load e-Wing? Geschikt voor elektrische fietsenDiefstalbeveiligingVerstelbare wielhoudersMistlicht & AchteruitrijlichtKantelfunctieMax gewicht: 58 kgANWB fietsdragertest: Goed! Ook voor 7-polig met verloop stekker (los bij bestellen) Montage op trekhaak: Hefboom Afstand tussen fietsen: 23 cm Kentekenverlichting: Ja Stekkeraansluiting: 13-polig Max breedte fietsband: 5,5 cm Mistlicht: Ja, mistachterlicht Slot op fietsframeklem: Ja Opbergtas: Nee Verstelbare wielhouders: Ja Kantelbaar: Ja Gewicht drager: 16,5 kg Kantelfunctie: Voetbediening Geschikt voor framematen: n.v.t. Achteruitrijlicht: Ja Bevestiging fiets: Frame Garantie: 2 jaar Fietstype: Elektrische Fiets, Stadsfiets, Kinderfiets, Racefiets, Mountainbike Materiaal: Aluminium Max gewicht: 58 kg Diefstalbeveiliging fietsendrager: Ja Afmetingen: 135 x 69 x 70 cm Aantal fietsen: 2 Oprijgoot: Ja, los verkrijgbaar Montage: Trekhaak Afmetingen (ingeklapt): 30 x 70 x 80 cm Inklapbaar: Ja Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 309.00

Bekijken in de winkel »


Twinny load e-wing fietsendrager universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.