Twinny load easy fietsendrager universeel  winparts

Twinny load easy fietsendrager universeel

De Twinny Load Easy De Twinny Load Easy is een universele fietsendrager geschikt voor auto's met een trekhaak. De fietsendrager is geschikt voor 2 fietsen en heeft een maximaal draaggewicht van 30 kg. De drager beschikt over diefstalbeveiliging en is afsluitbaar met slot. Het frame van de fietsendrager is voorzien van een foam laag ter bescherming van het frame van uw fiets. Inklapbaar! De Twinny Load Easy is gemakkelijk in te klappen en daardoor geschikt om te vervoeren in de kofferbak. Ook is de drager ingeklapt compact en makkelijk op te bergen, zo staat deze ook niet in de weg. Gemakkelijk te monteren! De Twinny Load Easy wordt door middel van een simpele klik vastgezet op de trekhaakkogel. De fietsendrager kan met behulp van een slot worden vergrendeld aan de trekhaak. Waarom de Twinny Load Easy? Opklapbaar2 fietsen30 kg Afgemonteerd, gebruiksklaarAfsluitbaar, diefstal beveiligingKlemmen met sluitbanden Montage op trekhaak: Snelsluiting Afstand tussen fietsen: n.v.t. Max breedte fietsband: n.v.t. Stekkeraansluiting: Niet van Toepassing Mistlicht: Nee Afsluitbaar: ja met slot Opbergtas: Nee Kantelbaar: Nee Kantelbaar: Nee Kantelfunctie: n.v.t. Geschikt voor framematen: n.v.t. Achteruitrijlicht: Nee Fietstype: Stadsfiets, Kinderfiets, Racefiets, Mountainbike Materiaal: Metaal Max gewicht: 30 kg Aantal fietsen: 2 Afmetingen: 78 x 35 x 12 cm Oprijgoot: n.v.t. Afmetingen (ingeklapt): 75 x 17 x 11 cm Inklapbaar: Ja Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 51.00

Bekijken in de winkel »


Twinny load easy fietsendrager universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.