Ultimate compound g17216 universeel  winparts

Ultimate compound g17216 universeel

Hardnekkige oxidatie, vlekken, ingebrande vogelpoep kunnenn verwijderd worden terwijl het oppervlak gepolijst wordt en een spiegelachtige finish krijgt.  Ultimate Compound bevat micro-abrasives waardoor deze veilig is op blanke lak.  Kleur en helderheid van verwaarloosde en beschadigde lak-oppervlakken worden zo op een veilige manier hersteld. Na gebruik laat het een heldere lak achter die vrij is van krassen, nevel en swirls.  Zowel handmatig als met een Dual Action Polisher aan te brengen. Inhoud: 450 ml Toepassing: Polish Soort: crème Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 20.05

Bekijken in de winkel »


Ultimate compound g17216 universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.