Ultimate quik wax g17516 universeel  winparts

Ultimate quik wax g17516 universeel

Wax de auto in slechts 15 minuten en bescherm deze wekenlang met deze spray-wax! De synthetische wax-formule zorgt voor een geweldig resultaat in slechts enkele minuten zonder dat deze witte strepen achterlaat. De wax is zelfs aan te brengen in de zon en kan perfect gebruikt worden om de aanwezige waxlaag een boost te geven.  Waterdruppels krijgen geen kans zich te hechten waardoor u de zogeheten beading heeft na gebruik van dit product. Toepassing: Wax vloeibaar Inhoud: 473 ml Soort: Spray Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 18.23

Bekijken in de winkel »


Ultimate quik wax g17516 universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.