Universele anti-slip smartphone/telefoon/pda/ipod houder 85x150mm universeel  winparts

Universele anti-slip smartphone/telefoon/pda/ipod houder 85x150mm universeel

Universele dashboard anti-slip houder voor Smartphone/PDA/iPod/iPhone/Galaxy/Etc. Deze Rubber/PVC anti-slip mat kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Je kunt hem gebruiken als anti-slip mat voor je kleingeld, zonnebril, aansteker etc.. Tevens biedt deze houder de mogelijkheid de smartphone zowel horizontaal als verticaal te in de houder te plaatsen. Zo is de smartphone duidelijk zichtbaar bij gebruik als navigatiesysteem en/of bekijken van e-mail, youtube, etc.. De anti-slip mat heeft een afmeting van 85x150mm en is flexibel, waardoor hij op elk type dashboard gebruikt kan worden. Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 8.51

Bekijken in de winkel »


Universele anti-slip smartphone/telefoon/pda/ipod houder 85x150mm universeel koop je o.a bijPrijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.