Universele autokachel (heater) 12volt - 200watt universeel  winparts

Universele autokachel (heater) 12volt - 200watt universeel

Auto kachel 12Volt - 200Watt  met timer Direct warme lucht360 graden te draaienKeramisch 200 WattTimer voor maximaal 3 uur verwarmenBrandstof besparend Keramische Heater voorzien van een 3 uurs aan/uit timer. Met de timer kunt u instellen hoelang u wilt dat de kachel de auto verwarmt. Verwarm de auto al voordat de motor aan is en ideaal als hulp bij ontdooien in de winter. De Heater is voorzien van een 360 graden draaibare voet en een afstandsbediening (Timer). Omdat je de motor niet eerst hoeft op te warmen werkt het brandstof besparend, Afmeting 12,5x10,5x9cm. Snoer lengte: 2 meter Artikelnummer HB A09T Kachel: 12 Volt / 200 Watt. Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 33.95

Bekijken in de winkel »


Universele autokachel (heater) 12volt - 200watt universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.