Universele smartphone houder voor op de fiets universeel  winparts

Universele smartphone houder voor op de fiets universeel

Universele Smartphone houder voor op de fiets Elegant, compact design voor fietsen en motors met een stuurdiameter van 7/8inch (22,2mm), 1 inch (25,4mm) en 1,25 inch (31,8mm). Met antislip omhulsel om schade aan het stuur te voorkomen. Impact-resistant, trillingvrij en weerbestendig! Roestvrij staal. Eenvoudige en snelle montage met schroeven. Toestel wordt gemakkelijk bevestigd met stevige klemmen. Met een quick-release is het toestel snel weer los te maken. Het handige draaimechanisme zorgt voor een perfecte kijkhoek. Een draaihoek van 360 graden en een kantelhoek van 60 graden. Uitvoerig getest op veiligheid en stevigheid. Het kwalitatief hoogstaande ontwerp zorgt bovendien voor vrije toegang tot alle toetsen van de Smartphone. Toepassing: houder apparaat: Universeel Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 35.94

Bekijken in de winkel »


Universele smartphone houder voor op de fiets universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.