Universele telefoon-/smartphone-houder 'any grip 100md' universeel  winparts

Universele telefoon-/smartphone-houder 'any grip 100md' universeel

De AnyGrip 100MD is een volledig vernieuwde telefoonhouder die u in staat stelt om veilig en overeenkomstig de geldende wettelijke bepalingen te bellen tijdens het autorijden. Bent u veel onderweg voor uw werk en gebruikt u navigatie? Dan is de AnyGrip 100MD telefoonhouder een ideaal auto-accessoire voor u. De AnyGrip 100MD bevat onze befaamde zuignaptechnologie die u ook aantreft in onze andere producten zoals bijvoorbeeld de Anygrip UC. Deze technologie maakt het mogelijk om de telefoonhouder veilig op het dashboard te monteren. U hoeft geen klem te bevestigen om uw telefoon of navigatiesysteem te kunnen plaatsen, aangezien in tegenstelling tot de AnyGrip UC auto accessoires de AnyGrip 100MD uitgevoerd is met een sticky zuignap aan de bovenkant. U kunt iedere telefoon plaatsen in de fraai uitgevoerde AnyGrip 100MD, aangezien dit een universele telefoonhouder is. Montage: Zuignap Toepassing: houder Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 23.70

Bekijken in de winkel »


Universele telefoon-/smartphone-houder 'any grip 100md' universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.