Varta accu pro motive black n12 200 ah universeel  winparts

Varta accu pro motive black n12 200 ah universeel

Ideaal voor voertuigen die minder eisen stellen aan energie Voldoet aan de EN-specificaties (EN 2) standaard en trillingsweerstand (V1) Standaard OEM-technologie en laag waterverbruik maakt het mogelijk om de TCO ook op instapniveau te reduceren Spanning (Volt): 6 Batterij (vermogen Ah): 200 Koudstartstroom EN (A): 950 Poolvolgorde: 0 Pooluitvoering: 20 Houderuitvoering: B11 Lengte (mm): 403 Breedte (mm): 175 Hoogte (mm): 238 Batterij/accu: HEAVY DUTY [versterkte uitvoering] Let op de serviceinformatie: Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Prijs 270.93

Bekijken in de winkel »


Varta accu pro motive black n12 200 ah universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.