Versa-angle wheel face brush short handle universeel  winparts

Versa-angle wheel face brush short handle universeel

De Meguiar's Versa Angle Wheel Face Brush is een goed in de hand liggende velgenborstel. Door de zachte haren zal worden voorkomen dat er krassen komen op de velgen. Door het handvat eenvoudig los te klikken en om te draaien onstaat er een andere hoek waardoor ook lastig te bereiken plekken kunnen worden gereinigd.  Gebruik de Meguiar's Versa Angle Wheel Face Brush in combinatie met je favoriete velgenreiniger voor een optimaal resultaat. Toepassing: Velgenborstel Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 22.79

Bekijken in de winkel »


Versa-angle wheel face brush short handle universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.