Voodoo ride all-in one polish universeel  winparts

Voodoo ride all-in one polish universeel

Goed voor onvolmaaktheden in de lak: MicrokrassenVerfnevelMatte glansGeoxideerde verf Niet voor matte verf, op porzeuze of niet geverfd plastic en (kit) voegen. VooDoo Ride POLISH ALL IN ONE Geen zin om uren te wrijven om je carroserie te laten blinken? Dan zal je van dit topporoduct houden, in geen tijd zal het alle onvolmaaktheden verwijderen en je auto vernieuwen en doen glanzen als nooit tevoren! Zeg "bye, bye" tegen mirco krassen, swrils, verfnevel, matte vernis en geoxideerde verf! VooDoo Ride POLISH ALL IN ONE verwijdert het allemaal! Deze super formule, op basis van comlexe polymeren, zal een waar schild vormen op de lak, door de lak te beschermen van alle aantastingen van buitenaf zoals UV, zuren, zout, vet enz. Als perfectionist is het een feestje om je voertuig op een eenvoudige wijze "X-tra glanzend" te krijgen! VooDoo Ride POLISH ALL IN ONE wordt geleverd in een handzame knijpfles met doseer dop en een inhoud van 500 ML Soort: crème Toepassing: Polish Inhoud: 500 ml Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 9.95

Bekijken in de winkel »


Voodoo ride all-in one polish universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.