Voodoo ride extra wash mitt universeel  winparts

Voodoo ride extra wash mitt universeel

Zacht wassenAfwerking zonder sporenInsectenverwijderaarWasbaar in de wasmachine3 in 1 3 Oppervlaktes: 1: Grijs, Om alle insectensporen te verwijderen. 2: Zwart, Om hardnekkig vuil te verwijderen. 3: Groen, Kleine resterende vuil resten te verwijderen. Wie zegt dat je absoluut je handen moet vuilmaken om een schoon voertuig te hebben? Trek de handschoen aan en maak je voertuig schoon met de 3 specifieke texturen: één strook insectenverwijderaar, één zijde om schoon te maken en één zijde voor de afwerking. Samenstelling: 85% polyester, 15% polyamide Inhoud: 1 stuk Toepassing: Washandschoen Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 7.95

Bekijken in de winkel »


Voodoo ride extra wash mitt universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.