Voodoo ride wash & wax inclusief foamer universeel  winparts

Voodoo ride wash & wax inclusief foamer universeel

Directe aansluiting op de waterslangUnieke foamer doseer knopHeel gemakkelijk te bedienenGemiddeld 10 wasbeurtenKersen geur. Shampoo Ultra Gloss/Wash & Wax Met geïntegreerde schuimverstuiver! Verklaar de oorlog aan het vuil met dit ultra geconcentreerd topproduct! De duivelse formule op basis van carnaubawas en reinigende tensio-actieve stoffen zal het vuil en de vette laag van je carrosserie verwijderen met een «X-tra glanzende» afwerking. Ziet het er een beetje raar uit? Wacht maar tot je het hebt gebruikt! Aangesloten op water, verdund het automatisch de shampoo. Je moet enkel de wagen nog besproeien, de spons erover en je kunt het voertuig afspoelen. Too easy!* Opgelet: een overdosis glans kan jaloezie en afgunst veroorzaken! Inhoud: 500 ml Toepassing: Shampoo & Wax Inclusief: Foamer Mengverhouding (volle emmer): 50 ml Info: Aansluiten op waterslang Geur: Kersen Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 11.95

Bekijken in de winkel »


Voodoo ride wash & wax inclusief foamer universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.