Vw beetle notebook - stripes universeel  winparts

Vw beetle notebook - stripes universeel

Praktisch en leuk, zal deze notebook verrassen met zijn kleurrijke VW Beetle design en kwaliteit functies! In A5-formaat, de notebook heeft dubbelzijdige gevoerde pagina's (96 vel = 192 pagina's) en is voorzien van een hardcover papier binding met elastische sluiting band en bookmark. Een calendarium (met dagen en maanden cirkel, geen jaar-specifiek) aan de bovenkant van elke pagina betekent dat het een notebook en dagboek allemaal in één! Doelgroep: vrouw Doelgroep: man Toepassing: notebook Kleur: veelkleurig Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 week

Prijs 11.15

Bekijken in de winkel »


Vw beetle notebook - stripes universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.