Vw t1 bus espresso cups, 4-delig set - oranje, groen, benzine / brown & red / black universeel  winparts

Vw t1 bus espresso cups, 4-delig set - oranje, groen, benzine / brown & red / black universeel

Een leuke maar toch modieuze espresso cup set met een VW T1 Bus front design dat die ochtend espresso dat leuker zal maken. De vier cups zijn voorzien van individuele schotels in de kleuren licht blauw, zwart, oranje en groen. The New Bone China materiaal zorgt voor kwaliteit en originaliteit - een echte must-have voor iedere keuken VW fan. Verpakt in een geschenkdoos, deze unieke set is zeer geschikt voor het geven van geschenken! Kleur: Lichtblauw, zwart, oranje, groen Toepassing: mug Doelgroep: man Doelgroep: vrouw Materiaal: keramisch Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 25.85

Bekijken in de winkel »


Vw t1 bus espresso cups, 4-delig set - oranje, groen, benzine / brown & red / black universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.