Vw t1 bus wekker in snelheidsmeter design incl, gift tin - rood universeel  winparts

Vw t1 bus wekker in snelheidsmeter design incl, gift tin - rood universeel

Leverbaar begin 2017 Deze koele wekker kenmerkt het ontwerp van de originele VW T1 Bus snelheidsmeter. punt voor echte VW fans van een verzamelaar! De wijzerplaat en de buitenring worden gemodelleerd naar de originele nummer en de achterzijde is de oorspronkelijke Benzinedeksel. Zijn totale creatieve en leuke look vergezeld van de hiqh-kwaliteit stalen behuizing maakt dit een authentieke collectible. Geschikt voor elke nachtkastje, woonkamer of souvenir kast. Verpakt in een premium gift tin. Afmetingen: Ø 11,3 cm; Diepte: 7 cm - Batterij: 1 x AA (niet inbegrepen) Kleur: Rood Toepassing: klok Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1-4 weken

Prijs 51.77

Bekijken in de winkel »


Vw t1 bus wekker in snelheidsmeter design incl, gift tin - rood universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.