Vw t1 canvas shopper - blauw universeel  winparts

Vw t1 canvas shopper - blauw universeel

De VW T1 canvas shopper is verkrijgbaar in een mooie blauwe kleur. Deze shopping bag is gemaakt van eco-vriendelijk kantoen en is praktisch en wasbaar. Deze shopper heeft met zijn blauwe kleur een mooie vintage look, daarnaast is er een VW T1 bus applicatie op de tas aangebracht. Ook heeft deze tas een praktische binnenvoering met zak en een handige ritssluiting om de tas aan de bovenkant dicht te ritsen. BlauwVintage lookEco-vriendelijkKatoenWasbaar Materiaal: Katoen Doelgroep: kind Doelgroep: man Doelgroep: vrouw Toepassing: shopper Kleur: Blauw Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 week

Prijs 21.52

Bekijken in de winkel »


Vw t1 canvas shopper - blauw universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.