Vw t1 dekzeil messenger bag - rood universeel  winparts

Vw t1 dekzeil messenger bag - rood universeel

VW en vintage fans zullen genieten van deze robuuste en trendy unisex messenger van zeildoek materiaal met een vintage Volkswagen T1 Bus logo. Deze hoogwaardige tas is voorzien van een gewatteerd compartiment ideaal voor laptops en veel praktische extra's. Deze schoudertas is voorzien van een unieke mini T1 bus ritsen, een verstelbare schouderriem en een denim beklede binnenkant. Een mooie tas voor de VW liefhebber. RoodVW T1 bus logoVerstelbare schouderriemMini T1 ritsen Kleur: Rood Doelgroep: man Doelgroep: kind Doelgroep: vrouw Materiaal: Zeildoek met voering Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 week

Prijs 77.70

Bekijken in de winkel »


Vw t1 dekzeil messenger bag - rood universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.