Vw t1 schoudertas - surf universeel  winparts

Vw t1 schoudertas - surf universeel

De VW T1 schoudertas surf is een moderne retro tas. Deze unieke tas is voorzien van een kleurrijk ontwerp met een VW T1 bus ontwerp. De tas is speciaal ontworpen voor het meenemen van tablets. De schoudertas is gemaakt van hoge kwaliteit kunstleer en bevat een gewatteerd binnenvak. Verdere praktische extra's zijn de binnenvakjes, een handige ritssluiting aan de buitenkant en unieke mini T1 bus ritsen.  Surf designVW T1 bus ontwerpGeschikt voor tabletsExtra binnenvakjesMini T1 ritsen Toepassing: schoudertas Doelgroep: kind Doelgroep: vrouw Kleur: Blauw Materiaal: Kunstof PVC Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 week

Prijs 43.13

Bekijken in de winkel »


Vw t1 schoudertas - surf universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.