Wynn's 50392 diesel power 3 universeel  winparts

Wynn's 50392 diesel power 3 universeel

Drievoudige werking. Reinigt en beschermt het brandstofsysteem, verbetert de verbranding. Wynn's Diesel Power 3 is een chemische behandeling voor dieselmotoren, die roetuitstoot vermindert en de roetfilters regenereert. Eigenschappen Regenereert de diesel deeltjesfilter. Vermindert onmiddellijk uitlaatemissie en roet. Cerium Nanotechnologie verlaagt op doeltreffende wijze de roetuitstoot daar de verbrandingstemperatuur van de roetdeeltjes van 600°C naar 200/400°C verlaagd wordt. Verbetert de verbranding, het motorrendement en brandstofbesparing. Reinigt en beschermt het brandstofsysteem en de verstuivers. Geeft bijkomende smering om brandstofpompen bij gebruik van zwavelarme brandstoffen te beschermen. Helpt om water af te scheiden in de brandstoffilter en om het brandstofsysteem te beschermen. Onschadelijk voor katalysatoren en diesel deeltjesfilters. Toepassingen Voor alle dieselmotoren, inclusief motoren met common rail of pompverstuiver. Voor diesel en biodiesel tot B30. Gebruiksaanwijzing Om deeltjesfilters te regenereren: alle 3000 tot 5000 km gebruiken. Om verstuivers schoon te houden: alle 10.000 km gebruiken. Een fles per 50 liter dieselbrandstof gebruiken. functie: Cleaner Toepassing: Diesel Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1-4 weken

Prijs 20.28

Bekijken in de winkel »


Wynn's 50392 diesel power 3 universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.