Wynn's diesel clean 3 500 ml universeel  winparts

Wynn's diesel clean 3 500 ml universeel

Een dieseladditief dat de brandstofpomp en de verstuivers reinigt en smeert. Wynn´s Diesel Clean 3 is een dieseladditief, dat het diesel brandstofsysteem met een enkele tankvulling grondig reinigt. Eigenschappen Complete reiniging van het brandstofsysteem met een enkele tankvulling. Reinigt en beschermt onmiddellijk de verstuivers, herstelt en handhaaft het ideale spuitpatroon van de verstuivers. Houdt de EGR kleppen en de turbo schoon. Herstelt de verbranding en het motorvermogen. Beschermt en smeert op doeltreffende wijze de verstuivers en pompen. Compenseert gebrek aan smering bij zwavelarme brandstoffen en beschermt de aan hoge belastingen blootgestelde metaal oppervlakken in de hoge druk pomp en de verstuivers tegen slijtage. Remt de veroudering (oxidatie) van de dieselbrandstof af, veroorzaakt door de hoge brandstof-temperaturen. Elimineert en verhindert startproblemen. Helpt om water in de brandstoffilter af te scheiden en om het brandstofsysteem te beschermen. Voorkomt verstoppingen in het brandstof toevoersysteem en vervuiling van de brandstoffilter. Vermindert uitlaatemissie. Is onschadelijk voor katalysatoren en roetfilters. Toepassingen Voor alle dieselmotoren, inclusief motoren met common rail of pompverstuiver. Voor diesel en biodiesel tot B30. Gebruiksaanwijzing Voor het beste resultaat een fles in een halfvolle tank (± 20 l dieselbrandstof) gebruiken. Alle 10.000 km herhalen. Toepassing: Diesel functie: Cleaner Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 20.28

Bekijken in de winkel »


Wynn's diesel clean 3 500 ml universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.