Zonnezeil - vierkant 5 x 5 m kleur: hemelsblauw universeel  winparts

Zonnezeil - vierkant 5 x 5 m kleur: hemelsblauw universeel

Dit zonnezeil is een efficiënte en goedkope oplossing om uw zwembad of terras te beschermen tegen de warmte en de schadelijke UV-stralen. Bovendien geeft dit zonnezeil uw leefplaats buitenshuis een moderne en luxueuze touch. Kenmerkenhoudt 90% van de schadelijke UV-stralen tegenwaterafstotendzeil in ademende stofde zijden van het zeil zijn lichtjes gebogen om de spanning te optimaliserenD-ring in gegalvaniseerd metaal aan elke hoekin de machine wasbaaropties (niet meegelev.):GSSK2 bevestigingskitGSSK1 mastopmerking: bij gebruik van de tenten onder extreme weersomstandigheden kan het zijn dat er waterinsijpeling ontstaat Specificatiesmateriaal: polyester 160 g/m² met PA-coating Afmetingen: 5 x 5 m opties (niet meegelev.): GSSK2 bevestigingskit Oppervlakte: 25 m² D-ring: Ø 5 x 40 mm (4x) Specificatiesmateriaal: polyester 160 g/m² met PA-coating Kleur: hemelsblauw gewicht: 3900g Geschikt voor : Universeel toepasbaar.

Bezorgtijd: Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Prijs 121.90

Bekijken in de winkel »


Zonnezeil - vierkant 5 x 5 m kleur: hemelsblauw universeel koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.