Hapro cronos dakdrager staal 109cm audi 80 avant (8c, b4)  winparts

Hapro cronos dakdrager staal 109cm audi 80 avant (8c, b4)

Hapro Cronos, de solide dakdrager voor dakkoffer bevestiging. De Hapro Cronos dakdrager is de betrouwbare dakdrager voor bevestiging van een dakkoffer op uw auto. Met een simpele handeling wordt de dakreling klemvast in de dakdragervoet geklemd en wordt met een sleutel afgesloten tegen diefstal. Veiligheid voor alles. De rubberprofielen beschermen de dakrelingen tegen beschadiging. Snelle, eenvoudige en handige montage (mede dankzij het gereedschap dat geïntegreerd is in de drager). -Goed geborgd -Tegen diefstal beveiligd -City crash getest -5 jaar garantie De optimale dakdrager voor uw gemak. Lengte stang: 1090mm Hoogte stang: 23mm Kleur: Zwart Breedte stang: 34mm Materiaal: Staal Beveiliging: Inclusief sloten o.a. geschikt voor AUDI 80 Avant (8C, B4).

Bezorgtijd: Levertijd: 1 werkdag

Prijs 99.00

Bekijken in de winkel »


Hapro cronos dakdrager staal 109cm audi 80 avant (8c, b4) koop je o.a bij







Prijzen

Alle auto onderdelen van de grootste Nederlandse leverancier!

Welkom bij auto & onderdelen24! Op deze website vindt u de onderdelen en accessoires voor uw auto. Eenvoudig besteld u de onderdelen voor uw auto bij de goedkoopste winkel. Uitlaten, remmen, accu's, onderhoudsproducten, upgrades en alle overige autoproducten, bent u hier op de juiste plek! De onderdelen worden keurig bij u thuis afgeleverd op het moment dat u wenst

Zoek uw autoonderdeel of onderdelen nu direct voor de beste prijs. Vergelijk de prijzen voordat u besteld, en betaal niet teveel voor het onderdeel.